Whitepaper: Waarom eind 2024 hét moment is om een elektrische occasion te kopen!

2024/08/29 door Bas in
Bron: financialleasezzp.nl/blog/gratis-whitepaper-waarom-eind-2024-het-moment-is-om-een-elektrische-occasion-te-kopen

Whitepaper: Waarom eind 2024 hét moment is om een elektrische occasion te kopen!

De markt voor elektrische auto's staat op het punt een flinke verschuiving door te maken. In de laatste maanden van 2024 komen er duizenden aantrekkelijke elektrische occasions beschikbaar, met modellen die nog volop profiteren van gunstige fiscale regelingen uit 2019. Denk hierbij aan populaire auto's zoals de Tesla Model 3, Audi e-Tron en Kia e-Niro. Maar waarom is juist nú het perfecte moment om deze auto's te overwegen? Dat legt Laurens van FinancialLeaseZZP uit in deze uitgebreide whitepaper!



Wat leer je in deze whitepaper?

- De geschiedenis van elektrische auto’s: Waarom 2019 een cruciaal jaar was voor de groei van elektrisch rijden.
- Fiscale voordelen en veranderingen: Wat gebeurde er met de bijtellingsregelingen tussen 2019 en 2020 en wat betekent dat voor de huidige markt?
- Prijsdalingen in Q4 2024 en begin 2025: Waarom de prijzen van elektrische occasions eind dit jaar dalen en hoe je daar als koper van kunt profiteren.
- Slimme zakelijke keuzes: Tips voor ondernemers die twijfelen tussen zakelijk of privé aanschaffen van een elektrische occasion.
- Financial lease mogelijkheden: Hoe je met slimme leaseopties het meeste uit je investering haalt zonder je werkkapitaal vast te zetten.

Waarom zou je deze whitepaper niet willen missen?
Ben jij ondernemer, zzp’er of particulier en overweeg je binnenkort een elektrische auto aan te schaffen? Deze whitepaper biedt je niet alleen inzicht in de markt, maar ook concrete adviezen over het maken van de beste keuze op het juiste moment. Of je nu kiest voor zakelijk rijden of privégebruik, wij zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden en valkuilen.

Ontvang deze whitepaper gratis!
Wil jij deze whitepaper ontvangen? Vul dan eenvoudig het formulier in en ontvang direct de meest waardevolle inzichten in je inbox.


Share/Save/Bookmark